Фикс София ООД - Нашият опит

"За да не Ви довършат довършителните работи"

ФИКС София ООД е фирма с дългогодишни активни позиции на българския пазар в областта на подовите настилки. Началото на дейността ни е от 1992 год. :

Работим в три основни области:

ПОДОВИ НАСТИЛКИ за обществен сектор – ВНОС И МОНТАЖ

  • Подови настилки – винилови настилки (PVC/”ПВЦ” настилки) и линолеум за обществени сгради: детски градини, училища, университети, болници и лекарски кабинети, фармацевтична промишленост, лаборатории, стоматологични кабинети, настилки за хранително-вкусовата промишленост, производство на микроелектроника, телекомуникационни центрове, компютърни зали, офиси, хотели, спа центрове, ресторанти, магазини, фризьорски и козметични салони, настилки за автобуси, подови настилки за асансьори и др.
  • Спортни настилки: подови настилки за училищни салони, спортни зали, фитнес центрове, центрове за рехабилитация и възстановяване.
  • Мокети за обществени сгради: хотели, офиси, банки, заведения и др.
  • Саморазливни или самонивелиращи се замазки: използват се за подготовка на подовата повърхност преди полагането на различни видове настилки – паркет, ламинат, винилови, спортни настилки, мокет и др.
  • Саморазливни епоксидни покрития: използват се в производствени халета, складови помещения, работилници и т.н.
  • Стенни покрития: PVC (винилни) покрития за стени в болници, детски градини и др. обществени заведения.

ДОГРАМА

Предлагаме PVC и алуминиева дограма. Директна доставка на ПВХ профили от Германия, изработка, доставка и монтаж на прозорци и врати.

ЛАЙСТНИ И ЗАВЪРШИТЕЛНИ ПРОФИЛИ

Предлагаме преходи, ъгли, чела за стъпала, холкери, первази, парапети и др.

 

Свържете се с нас ...