Нашите предимства

"За да не Ви довършат довършителните работи"

Предимствата ни по отношение на ВНОС И МОНТАЖ на подовите настилки са:

  • Само качеството може да даде качество и затова сме едни от първите вносители и доверени дългогодишни партньори на утвърдени производители на винилови (PVC) подови настилки, линолеум, саморазливни замазки, епоксидни покрития, лепила и консумативи за тях, а именно на Форбо (FORBO Flooring - Холандия, Германия, Швейцария, Франция, Великобритания) и на Грабопласт (GRABOPLAST) - Унгария;
  • Предлагаме само изпитани и проверени от нас в практиката продукти. Ръководени от желанието и амбицията да създадем добър краен продукт, заедно с натрупания през годините практически опит, подходихме много взискателно при подбора на настилките.
  • Разполагаме с отлична складова и производствена база. Тя ни позволява поддържането на големи количества подови настилки, лепила, саморазливна замазка, грунд и др. на склад- това от една страна ни прави предпочитан партньор на други фирми в бранша, а от друга страна ни дава възможност за бърза реакция и кратки срокове на работа на собствените ни обекти, изискващи това. Именно складовата и производствената ни база ни дава и предимство пред други дистрибутори, тъй като ни прави не просто доставчик, а и надежден и сигурен партньор за нашите клиенти.
  • Монтажът на подовите настилки е изключително важен и заема голям дял от целия процес по изграждане на подовата система. Ето защо предлагаме и монтаж (полагане) на настилките от обучени наши дългогодишни кадри, а НЕ от външни наети за конкретен обект групи. Така екипите ни носят отговорност за свършената работа в дългосрочен план.
 

Свържете се с нас ...