Пластмасова и алуминиева дограма

"За да не Ви довършат довършителните работи"

Пластмасова (PVC /„ПВЦ”)
и алуминиева дограма

Как да Ви бъдем полезни при избора на дограма? Това става все по-трудно, тъй като информацията в общественото пространство, особено за пластмасовата дограма, често е противоречива, объркваща, а понякога и невярна, но разпространяваща се със завидна увереност. Затова ще разделим условно понятието "PVC (пластмасова) ДОГРАМА" на четири части:

 

1. ВХОД - използване на качествени материали

1. PVC профили

Прозорецът е СИСТЕМА от взаимносвързани елементи, всеки от които е важен.

Ние предлагаме профили марка "КВЕ" и те имат следната най-обща характеристика:

А) При производството на профила се използва висококачествено PVC като изходна суровина от водещи международни компании на химическата индустрия, което определено гарантира:

  • стабилността на профила (устойчивост на атмосферни влияния, стабилност на формата и конструкцията, стабилност на цвета и лесна работа с профила в процеса на изработка на дограма);
  • функционалността му;
  • дългия му живот.

Б) "greenline": Profine - Gruppe е единственият голям производител, който използва серийно суровини с химичен стабилизатор на калциево-цинкова основа и не използва олово през целия производствен процес.

В) перфектна повърхност на профила: Прозорецът е изложен постоянно на атмосферни влияния и замърсявания. В тази връзка от Profine e разработена и внедрена технология за обработка на материала, така че в голяма степен профилът се самопочиства на принципа на фотокатализа.

2. Стоманено усилване

Стоманеният профил се вгражда при производството на дограма в каналите на пластмасовия профил. Целта е да се даде стабилност на конструкцията. За усилващия профил е важно:

  • има ли такъв в дограмата (за съжаление понякога той се „спестява” с цел поевтиняване на крайния продукт);
  • от какъв материал е;
  • каква е дебелината му;
  • каква е ширината му- усилването не трябва да "напъва" в пластмасовия профил, нито да "хлопа".

Ние използваме стоманено усилване, което внасяме от Profine. То е произведено специално за "КВЕ" и отговаря на изискванията на пластмасовите профили.

3. Каучукови уплътнения на профилите:

Уплътненията ни са оригинални и са вградени в профила, т.е внасяме ги заедно с профила от Profine. Уплътнителят има в състава си стъкловлакно, което го предпазва от свиване.

4. Аксесоари към профилите (връзки, ъгли и др.)

Често се пренебрегват и се смята, че са несъществен детайл. В синхрон с нашата политика обаче, ние правим цялостна окомплектовка на профила без да икономисваме от детайли- независимо, че това остава скрито за клиента.

5. Обков (затварящи и заключващи механизми)

Важна част от цялата система. Добрият обков осигурява безпроблемното функциониране на вратите и прозорците, осигурява добро уплътняване на касата към крилото и има дълъг живот на експлоатация.

Обковът, който използваме, е регулируем в три посоки - по височина, по широчина и в дълбочина, т.е ако възникне някакъв проблем в процеса на експлоатация, той може да се отстрани с регулиране за секунди. Обковът позволява двуосно отваряне, по вертикала и хоризонтала, има и противовзломен вариант. Механизмите са обработени антикорозионно.

6. Стъклопакет

За неговото качество най-важно е как е затворен и уплътнен. Ако стъклопакетът "изпусне" - това не може да се скрие.

А що се отнася до вида на стъклата, цвят, дебелина - разполагаме с безцветни - бели, оцветени в маса, стопсол, матирани, орнаментни, армирани, триплекс, нискоемисиини (к-стъкла), огледални и др. Работим също с поликарбонатни и ПДЧ плоскости, термоизолационни панели.

ІІ. ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

1. Складова и производствена база.

Все повече клиентите се убеждават сами, че не може да се създаде добър продукт с подръчни, "гаражни" средства. Дружеството ни разполага с отлична складова/производствена база и техника за производство на дограма, както и максимално автоматизиран процес на производство.

2. Обучен персонал

Фикс София ООД работи в тясно сътрудничество с немската фирма-производител на PVC прозоречни профили Profine GmbH , от където получава техническа помощ и се извършва контрол на качеството на произведената продукция. Фирмата ни притежава сертификат от Profine GmbH за оторизиран производител.

3. Отговорно отношение на целия персонал към продукта и клиента

Ние разглеждаме като основен свой ресурс персонала си - това са обучени и проверени във времето хора. Защото сме убедени, че хората са най- важни в цялата система.

ІІІ. ИЗХОД - МОНТАЖ НА ДОГРАМАТА

И най-добрият продукт се обезсмисля с лош монтаж.

ІV. ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ

Предлагаме гаранционно обслужване, като реагираме в рамките на 48 часа, а при належащи случаи - веднага.

Най-добрата реклама за нас са ДОВОЛНИТЕ ни клиенти. Тяхната препоръка ние високо ценим.

Свържете се с нас ...